A Cartepillar telefonok szinte törhetetlenek

A Cartepillar telefonok szinte törhetetlenek

2020-01-15 Off Írta: admin

Kinek ne tört volna össze a mobilja egy véletlen baleset folytán? A Cartepillar telefonok úgy lettek megalkotva, hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen pillanatokat. A közép- és csúcskategóriás készülékek gyönyörűnek lettek megrajzolva, finom alapanyagokat használtak hozzájuk és nagyobb hangsúlyt kapott a belső tudás, mint a strapabíróság.

Amikor valamit úgy terveznek meg, hogy ne törjön össze, az anyag nehezebb lesz és a külső dizájn sem túl szemet gyönyörködtető. Azonban vannak olyan esetek, amikor muszáj a biztost választani. Akik a munkájuk során sok porral kerülnek egy légtérbe, esetleg nagyobb magasságban dolgoznak, szükségük lesz egy olyan telefonra, ami biztosan nem megy tönkre.

A törhetetlen márka különlegessége azonban nemcsak a külsőben keresendő. A belseje szintén úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen tudjunk velük játszani, mivel az erős processzor a nehéz játékokkal is megküzd. A Cartepillar telefonok Android operációs rendszert használnak, a 3000 mAH-ás akkumulátorokkal az egész napot kibírják.