Hatékony akkus fúrókalapács könnyű használattal

Hatékony akkus fúrókalapács könnyű használattal

2024-06-30 Off Írta: seditor

A mai modern akkus fúrókalapács modellek olyan innovatív eszközöknek számítanak, amik nem hiányozhatnak egyetlen szakember eszköztárából sem. A HiKOKI gépek teljesítménye és technológiája megváltoztatta az erőviszonyokat ebben a kategóriában. A japán mérnökök jól tudják, hogy nem elég pusztán az ütőerőre koncentrálni a hatékonyság fokozása érdekében. Számos finomhangolást végeztek az akkus fúrókalapács modellek fejlesztése közben, ezért váltak olyan kifinomult, mégis átütő erővel rendelkező eszközökké.

A tégla, az ytong, de még a kemény beton sem állhatja az útját az SDS-Plus fúrószárnak, amit behelyezünk a fúrókalapácsba, az optimalizált kalapácsmechanizmusnak köszönhetően. Akár kisebb bontási feladatok ellátására is alkalmas, a felépítéséből fakadóan. Ezt többek között a kiváló teljesítményű BL motor teszi lehetővé, ami hosszabb élettartamot és karbantartásmentes eszközhasználatot jelent. Az akkus fúrókalapács markolatát pedig úgy helyezték el, hogy az közelebb legyen a gép súlypontjához, ami sokkal könnyebb kezelhetőséget jelent.

Mivel a fúrás és az ütvefúráson kívül harmadik funkcióként vésésre is képes, ezért a mérsékelt vésési feladatok kiaknázása is lehetséges ezzel a remek eszközzel. Az akkus fúrókalapács, annak ellenére, hogy akkuról működik, mégsem túlságosan nehéz. DH18DBL-basic 18V-os változata mindössze 3,7 kg, ami kíméli a felhasználó karját, így megszakítás nélkül több ideig dolgozhat, mert nem kezdenek el idő előtt elgémberedni a karok. Természetesen, ehhez hozzájárul a fejlett rezgéscsillapítás is, ami szintén nagy előrelépést jelent a felhasználói élmény növelését figyelembe véve.