A kannabisz olaj hatása sokrétű

A kannabisz olaj hatása sokrétű

2022-08-17 Off Írta: seditor

A cannabidiol a receptorainkon keresztül serkenti a testet és fejti ki pozitív hatásait. A kannabisz olaj a tudósok szerint is ideális több betegségből való feljavuláshoz és ezek megelőzésére is. Már a rák ellen is ki lett próbálva és eredményesnek bizonyult sok esetben.

Kiváló az ízületi fájdalmak enyhítésére, a szorongásos és depressziós tüneteknél, az epilepsziánál és még a sclerosis multiplexnél is alkalmazható. A kannabisz olaj, a tévhitekkel ellentétben, nem okoz bódult hatást, ugyanis az, ami ezt teszi, a THC el van távolítva belőle, így csak a jó hatásai maradnak meg nekünk.

Mivel minden ember különböző, ezért az adagolása leginkább az egyéni tapasztalatokra hagyatkozik, de pozitív visszajelzések vannak a kannabisz olaj alkalmazásáról a Parkinson kórnál is, mivel a CBD kezelés erősen feljavította az életminőséget és segítette a pihentető alvást. Ez a növény a szívet szintén védelmezi, megőrzi annak egyensúlyát, emellett csökkenti és szinten tartja a vérnyomást is, tehát ajánlott!