A kocsicipő ideális a kellemes sétákhoz

A kocsicipő ideális a kellemes sétákhoz

2019-04-24 Off Írta: admin

A lábbelik helyes megválasztása mindig fogas kérdés a szülőknek. Milyen legyen? Vastag, csúszásgátlós, pamut, bőr? A kocsicipő máris egy válasz azoknak, akik azt a kérdést teszik fel magukban, hogy a kinti sétákhoz mit adjanak a kicsi lábára.

Azok a gyermekek, akik még kicsik a járáshoz, olyan cipőcskét kell kapjanak a kinti kocsikázásokhoz, ami az időjárási viszonyoknak megfelelő, rugalmas talpú és természetesen kényelmes. Ha nem ilyen, akkor valószínűleg gyorsan tapasztalni fogják a szülők, hogy a kicsi percek alatt lerúgja a lábbelit. A kinti sétákhoz nem elegendő a zokni, hiszen a baba könnyen felfázhat. A kocsicipő többféle kivitelben kerül a polcokra. Vannak vékony és vastagabb textilből, a hideg téli napokra pedig ott vannak a szőrmés fajták.

A lyamar.hu webáruházban mindegyik megtalálható, ezek akár még lakásban, beltéri körülmények között is megállják a helyüket. A kocsicipő 100%-ban pamut, így nemcsak kényelmes viseletet biztosít, hanem a szellőzése is kitűnő. Válassza ki a kedvenc modelljeit!