A korai magömlés utólag is kialakulhat

A korai magömlés utólag is kialakulhat

2020-03-27 Off Írta: admin

Mindenekelőtt azt kell tudni erről a kellemetlen problémáról, hogyha huzamosabb ideig fennáll, akkor érdemes segítséget kérni, illetve mihamarabb orvoshoz fordulni. A korai magömlés érinti a férfiak 20-30 %-át és nem válogat, ami a korosztályt illeti.

A legtöbb esetben a kialakulását pszichés eredetű zavarok idézik elő. Lehet ez a dolog meglévő vagy utólag kialakult. Az előbb említett, vagyis a meglévő azt jelenti, hogy a legelső aktus közben is észlelte a problémát. Az utólag kialakult pedig, amikor a szexuális együttléteknél eddig nem következett be, de a jelenlegi aktusai közben igen. A korai magömlés okai testiek is lehetnek, viszont ezek az esetek ritkábban fordulnak elő. Ilyen például a kóros hormonszint, néhány pajzsmirigyprobléma, a prosztata vagy a húgycső gyulladásos fertőzése, stb.

Ezen felül kialakulhat még műtét vagy valamilyen trauma okozta idegrendszeri károsodás esetén. A korai magömlés akár gyógyszerekről, akár valamilyen narkotikumokról való leszokás esetében is bekövetkezhet. Olvasson utána az internetes oldalakon, hogy minél többet megtudhasson!