A női bokacsizma ősztől tavaszig hordható

A női bokacsizma ősztől tavaszig hordható

2022-02-27 Off Írta: seditor

Mi a legjobb a hidegben? Hogy az olyan lábbelikkel, mint a női bokacsizma, bárhol és bármikor feldobhatjuk a kinézetünket. Sokan úgy tartják, hogy a rövid cipellők főleg a magas embereknek állnak jól, azonban a csizmánál kivételt tehetünk. Te is unod a hatalmas, térdig érő csizmákat? Szeretnél olyan kinézetet választani, ahol a harisnya is kilátszik?

Akkor marad a rövid megoldás. A bokacsizma lényege, hogy melegen tartja a lábat, ugyanakkor kényelmes és jó esetben vízálló is. Ma már nem kell hatalmas havazásoktól félnünk, tehát nyugodtan beérhetjük a kisebbel. Érdekes, de egy fekete lábbelit már ősszel is felvehetünk és a tavasz utolsó napjaiig hordhatjuk.

Ha pedig színesebb női bokacsizma kerül a lábadra, akkor csak a kabátra, a táskára és a többi kiegészítőre kell figyelni. Szeretnél stílusos lenni? Válassz olyan színt, ami könnyen kombinálható és takarítható! Attól, hogy az egyik héten nem esik az eső, a másik héten még számíthatsz rá és akkor bizony jól fog jönni a vízállóság kérdése.