A paróka Budapest területén elérhető

A paróka Budapest területén elérhető

2021-11-27 Off Írta: seditor

Vannak, akik egészségügyi okokból kényszerülnek póthaj viselésre, de olyanok is, akik stílusváltás miatt. Mindkettőre van megoldás. Manapság a paróka Budapest utcáin egyre gyakoribb jelenség. A gyártásnak és a minőségi anyagnak tulajdonítható, hogy látszatra nem észlelhető nagy különbség a pót és az eredeti haj között.

A 18 éves tapasztalattal rendelkező fodrásznő fő tevékenysége a hajdúsítás. Ezen kívül, azoknak a hölgyeknek nyújt segítséget, akik orvosi kezelések következtében teljes hajhullással küszködnek. A kemoterápiás paróka jelent megoldást erre a problémára. Választani lehet a szintetikus és a természetes hajból készült között.

A szalonban lehetőség van különböző szolgáltatásokat igénybe venni. Az instant dúsítást is kipróbálhatja. A póthajak kiválasztása és vásárlása mellett, a mosás, vágás, szárítás és festés is megoldható. Hasznos tanácsokat kapnak a helyes viselés és ápolással kapcsolatosan. A speciális fodrászat és a paróka Budapesthez közeli településen található, csendes, nyugodt környezetben.