A Pedrollo JSWm 2AX jellemzése röviden

A Pedrollo JSWm 2AX jellemzése röviden

2022-06-29 Off Írta: seditor

Az öntözési és a házi vízellátás feladatainak elvégzésére kiváló megoldás. A Pedrollo JSWm 2AX híres a megbízhatóságáról. Egyáltalán nem igényel karbantartást, ami azt jelenti, hogy nem jár plusz költségekkel a fenntartása. A kialakításának köszönhetően gázt vagy levegőt tartalmazó folyadék szállítására is tökéletes. A működéséhez 230 V elektromos áramra van szükség.

A teljesítményét illetően 1100 W, aminek köszönhetően 6-8 méter mélyről képes a vizet felszívni. A Pedrollo JSWm 2AX telepítésekor néhány szempontot figyelembe kell venni! Lehetőleg olyan helyen célszerű használni, ahol nincs kitéve az erős napfénynek és az esőnek. Az üzembe helyezését saját kezűleg is elvégezheti abban az esetben, ha ért az efféle szerelési feladatokhoz.

Ezzel pénzt takaríthat meg, hiszen nem kell szakembert hívni. A Pedrollo JSWm 2AX a hagyományos szaküzletekből vagy az internetes áruházakból egyaránt megvásárolhat. Ha ez utóbbi alternatívát választja, akkor lehetősége van otthonról intézkedni. A rendelést néhány kattintással lebonyolíthatja.