A pörgés garantált a Dobble játékkal

A pörgés garantált a Dobble játékkal

2020-02-15 Off Írta: admin

Az ember a játékokkal rengeteg dolgot igyekszik fejleszteni: a logikát, a memóriát, a gyorsaságot, a reflexeket. De nagyon kevés olyan játék létezik a piacon, ami a megfigyelőképesség erősítésében jeleskedne. A Dobble azonban felpörget mindenkit, aki egy asztalhoz ül le játszani. Az azonosságokat kell felfedezni az 55 kerek lapon, amelyeken rengeteg motiváló kép található.

Két olyan lapot kell kiválasztani, amin legalább 1 kép azonos, még akkor is, ha eltérő méretben látja vissza a játékos. Itt már csak a gyorsaság marad hátra, hogy ki találja meg a Dobble játék legtöbb egyező figuráját. A csel ott van, hogy a nagy kapkodásban bizony előfordul a tévedés is, különösen akkor, ha nem azonos, hanem hasonló mintákat gyűjtöttek be a játékosok.

Lehetőség nyílik akár bajnokságot is indítani vagy rekordidőt felállítani. A Dobble felpezsdít mindenkit, így remek választás az esős időben eltöltött órák átvészelésére. A játék kis térfogatú, nyaralásra, zsúrra, buliba könnyen magával viheti bárki. Maximum 8 játékos szállhat be és 6 év felettieknek ajánlott.