A vízálló telefonok utolérhetetlen előnyei

A vízálló telefonok utolérhetetlen előnyei

2020-07-22 Off Írta: admin

A mobilok már egyre több dolgot képesek ellátni, így tulajdonképpen manapság nemcsak a telefonálás funkciója miatt vásároljuk meg azokat. A legújabb csúcskategóriás vízálló telefonok már szinte a profi kamerákat, illetve a számítógépeket is könnyedén utolérik.

Mivel szinte mindenre a telefonunkat használjuk, még a jegyzetelésre, a számolásra és a zenehallgatásra is, roppant fontos ez az IP68 technológiás vízhatlan funkció.

Gondoljunk csak bele, hogy napi hányszor kerül a mobil víz közelébe (fürdőkád, WC, medence, eső), ahol egyetlen rossz mozdulat is véglegesnek számíthat.

A vízálló telefonokkal nem kell többet aggódnunk azon, hogy a saját hibánk miatt végleg tönkremegy majd a mobil. Ezáltal természetesen a vízálló telefonok élettartama sokkal hosszabbnak nevezhető, mint a társaiké. Amennyiben Ön is szívesen tenné le a voksát a vízálló telefonok egyik példánya mellett, már olyan nagy márkák darabjai közül is válogathat, mint a Samsung Galaxy S9 és Note 8, a Huawei P20 Pro, az Apple iPhone 8 és X, vagy éppen az LG V30.