Ayurvedikus növény az Ashoka, női problémákra

Ayurvedikus növény az Ashoka, női problémákra

2022-07-11 Off Írta: seditor

Az Indiából származó ayurveda több ezer éves múltra tekint vissza. Hazánkban még kevéssé ismert Ashoka, női problémákra ajánlott, különösen ha egész fiatal korban használják. Tudva, hogy napjainkban mennyi hölgynek (és az uraknak is) gondja van a várandóssággal, a gyermekáldással, ezért érdemes volna előre gondolkodni.

Az Ashoka, női problémákra kiváló, hiszen enyhíti a menstruáció előtt és alatt jelentkező görcsöket, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, nyugtatja az idegeket és növeli a termékenységet. Mindezeket teszi a növényekre jellemző enyhe, de folyamatos hatással. A fakéregből készült Ashoka, női problémákra kapszula formájában kapható. Napi 2×1 kapszula ajánlott hölgyeknek 13 éves kortól.

Talán nem véletlen, hogy őshazája India, a világ második legnépesebb országa. Persze ennek több más oka is lehet, hiszen a lakók egy része iszlám vallású, ahol nem megengedett a fogamzásgátlás. Mindenesetre hazánkban nagyon örülünk minden újszülöttnek. Persze a hölgyek egészsége is nagyon fontos, hiszen a babákat nem elég megszülni, hanem hosszú ideig gondoskodni is kell róluk.