Az öntöttvas edény nagyon masszív

Az öntöttvas edény nagyon masszív

2022-08-02 Off Írta: seditor

A konyhában töltött idő még élvezetesebb lehet, ha minőségi segédeszközöket alkalmaz. Ha hosszú távú megoldást keres, akkor az öntöttvas edény kínálatát érdemes megtekintenie. Minden típusú tűzhelyen használható, ami kiváló lehetőség. A többi változattal szemben, sokkal lassabban melegszik fel, viszont a hőt az alapanyagának köszönhetően egyenletesen adja le és jobban megtartja.

A tárolása lehetőleg száraz és hűvös helyen történjen. A párás, meleg helyiségeket kerülni kell, hiszen nagyobb eséllyel kialakulhat a felületén a rozsda. Az öntöttvas edény készletben is megrendelhető. A szettben kisebb és nagyobb űrtartalommal rendelkező darabok vannak, amelyekre biztosan szüksége lesz a konyhában.

A tisztítása egyáltalán nem problémás. A használat után ajánlatos csapvíz alatt leöblíteni. Azt mindenképp tudnia kell, hogy mosogatógépbe nem szabad helyezni, hiszen az áztatással kárt tehet benne. Az öntöttvas edény fedővel együtt kapható, ami pontosan passzol a felületére. Mindkét oldalán fogantyúk vannak, amelyek rendkívül biztonságosak.