Az úriemberek által kedvelt karkötő

Az úriemberek által kedvelt karkötő

2021-08-20 Off Írta: seditor

Lehet, hogy régen a karpereceket a nőkkel azonosították és feminin ékszernek hatottak, azonban az elmúlt évtizedekben sokat változatott ezen a téren is a divat.

Manapság már rengeteg olyan férfi karkötő kapható, amelyik mutatós, stílusos és bizony remekül mutat az úriemberek csuklóján. A tengerparti nyaraláson beszerezhető kagylós karkötőtől kezdve az iskolákban betiltott neonszínű karpántokig egytől egyig segítettek abban, hogy ez az ékszer a férfiak körében is nagyon népszerű legyen.

Nyilván az említett modelleket már kevesen hordják, azonban ezekből fejlődtek ki azok, amik klasszikussá váltak és még mindig divatosak. Érthető is a kedveltségük az úriemberek körében.

A karkötő talán a legegyszerűbb ékszer, amit bárki hordhat. Egy kis bőr vagy gyöngy karkötő csodákat tehet az összeállítással, arról nem is beszélve, hogy ez segít felszínre hozni bárki személyiségét. A karkötő megvételekor nem szabad elfelejteni, hogy egy olyan ékszerről van szó, amelyiknek a lényege a könnyedségben, lazaságban rejlik. Számos egyedi modell közül lehet válogatni a togi.hu weboldalon.