Egyedi ékszer készítés néhány hét alatt

Egyedi ékszer készítés néhány hét alatt

2018-11-09 Off Írta: admin

Eljegyzési gyűrűk terén a legtöbb ékszerboltban nem valami széles a kínálat. Ha különleges modelleket keres, esetleg fehérarany jegygyűrű iránt érdeklődik, akkor a White and Black online kínálatában biztosan megtalálja azt, amit elképzelt, és amit szívesen átad majd a szerencsés hölgynek. Az egyik legkedveltebb nemesfém kétségtelenül a fehérarany, ezért a választék igazán bőséges ebben a kategóriában is. A fehérarany semleges színe akkor igazán látványos, ha drágakövekkel kombinálják. Válasszon ki egy apróbb, de annál fényesebb, vagy akár egy nagyobb gyémántot, smaragdot, zafírt, vagy más drágakövet, hogy személyre szabott gyűrűvel lephesse meg a kedvesét! A fehérarany jegygyűrű bármilyen színű kővel remekül mutat. Olyan termékeket is talál az oldalon, amelyeket azonnal megvásárolhat, de akár arra is van lehetőség, hogy az igényeinek megfelelően kialakítsák a tökéletes gyűrűt.

A fehérarany jegygyűrű személyre szabott elkészítése érdekében fontos, hogy időben felvegye a kapcsolatot az ékszerészekkel. Az egyedi ékszer készítés nagy sikernek örvend, ugyanis az emberek kezdik megunni a sablonos modelleket, amelyeket szinte minden üzlet kirakatában megtalálnak. Ezért érdemes olyan helyről vásárolnia, ahol segítenek megvalósítani az elképzelését, akármilyen ékszerről is legyen szó. Minden nemesfém ékszert kézzel készítenek, ezért időbe telik a munka.

A legjobb, ha legalább 2 hónappal hamarabb egyeztet az egyedi ékszer készítés szakértőivel, hogy ne kelljen az utolsó napokban izgulnia a határidő miatt. Az ékszereket sárga, fehér vagy rose aranyból is megcsinálják, igény szerint. Ha karácsonykor egy jegygyűrűt szeretne a fa alá tenni, vagy évfordulóra keresi az ideális nyakláncot, akkor mindent elintézhet a White and Black csapata segítségével. Az egyedi ékszer készítés nagymesterei állnak majd a rendelkezésére, hogy a legszebb meglepetéssel állhasson a kedvese elé, bármilyen alkalomról is legyen szó. További részletekért és hasznos információkért kattintson a whiteandblack.hu oldalra!