Egyetlen töltő kábel sok feladathoz

Egyetlen töltő kábel sok feladathoz

2023-03-13 Off Írta: seditor

A modern USB vezetékek intelligens töltési technológiát használnak, ami azt jelenti, hogy megakadályozzák az iPhone vagy iPad túltöltését, stabil áramellátást biztosítanak és meghosszabbítják az akkumulátor élettartamát. A töltő kábel megvásárlása előtt tanácsos ellenőrizni a gyártó kódját, mert így biztosak lehetünk benne, hogy a vezeték illeszkedik majd a készülékhez. A hagyományos töltő kábelek mellett, léteznek 3 az 1-ben terméket is.

Ezek kimenettel rendelkeznek: micro USB, Lightning és USB-C. Így egy univerzális All-In-One töltő- és szinkronizáló kábelt kapunk, tehát nem kell emlékeznünk arra, hogy különböző típusokat vigyünk magunkkal.

A töltő kábelek többsége az Apple által jóváhagyott MFI tanúsítvánnyal rendelkezik, így többek között iPhone töltésre is használható iPhone 11 és 13 vagy iPad Pro és iPad Air 2 készülékhez. A tanúsításnak köszönhetően nyugodt lehet, hogy a következő iOS frissítés után sem fog leállni a készülék működése. Nem túlzunk tehát, ha azt állítjuk, hogy bátran megbízhat a termékeink minőségében.

Üvegfólia telefonra a hatékony képernyővédelemhez

Az okostelefonok képernyőjére telepített üvegek általában robusztusak, ennek ellenére érdemes a készülék képernyőjét megvédeni az esetleges kisebb sérülésektől. Ha valaki mégis úgy dönt, hogy az üvegfólia telefonra történő felvitele okos döntés, érdemes a bevált márkák termékeit választania, mivel egy rossz minőségű fólia gyorsan tönkremehet és a felhasználói élményt is csökkentheti.

Ilyen például a megjelenített kép minőségének vagy az érintés érzékenységének romlása. A jobb védőfóliák ráadásul intelligens bevonattal rendelkeznek, ami minimalizálja a képernyő tapintásának erősségét. Az üvegfólia telefonra lehetővé teszi, hogy hatékonyabban védje a készülékét.

Ennek eredményeként nemcsak a karcolásoktól, hanem az üvegtörés ellen is nagymértékben védve van. Éppen ezért gyakran választják ezt a megoldást azok, akik sportolnak, kisgyermekeik vannak, vagy nem szeretik tokban használni a telefonjukat. Bónuszként, az üvegfólia telefonra teljesen átlátszó és nem befolyásolja a megjelenített színek intenzitását.