Enyhítsük a leégést Aloe Vera First használatával!

Enyhítsük a leégést Aloe Vera First használatával!

2020-05-18 Off Írta: admin

A Napból érkező sugarak hatására a bőrünkön égési sérülések keletkezhetnek. A Vörös hólyagok fájdalmasak, azonban az Aloe Vera First használatával enyhíthetünk a tüneteken. Amikor a testünk forrónak tűnik és általános kimerültséget érzünk, azt jelenti, hogy túl sokat voltunk a napon.

Sokan nem tudják, hogy extrém esetekben ez halálhoz is vezethet, hiszen a tartós napozás során tumorok alakulhatnak ki, megnő a bőrrák valószínűsége. A tünetek gyorsan észrevehetőek, mert nagyfokú fájdalom jellemző rá. Viszketés, kiütések, de a láz is bizonyíthatja, hogy sokat voltunk kint.

Amikor enyhe napégésről van szó, akkor nagy rá az esély, hogy a bőrünk pigmentjei barnává váljanak, azonban napszaktól függően már 15 perc alatt is megtörténhet a baj. Először nem fog feltűnni, legalább 30 percnek el kell telnie, hogy érzékeljük az első tüneteket. Viszont utána 2 napon keresztül is érezhetjük az erős fájdalmat, a teljes gyógyuláshoz pedig 8 nap is szükséges lehet. Ilyenkor a rendszeres Aloe Vera First használata segíthet nekünk.