Ezért kell több méretű festővászon

Ezért kell több méretű festővászon

2021-10-05 Off Írta: seditor

Mi a közös a faroslemezben és vászonban? Hogy nagyszerű lehetőségeket tartogat. A festővászon minden művésznek kötelező termék, akkor is, ha csak magának szeretne festeni. Ha Ön is imádja az alkotás örömét, akkor bizonyára tart otthon egy kisebb vásznat, még akkor is, ha elsőre nem tetszik a rajta látható végeredmény.

Általában sokat segít, ha nem egy hatalmas, üres vászonnal kezdi, mivel a nagy fehérség ijesztőnek tűnhet. Könnyű azt képzelni, hogy elrontja a végleges kinézetet, így egyik sarokból a másikba tologatja majd. Mi erre a megoldás? Válasszon több eltérő méretűt, így bátrabban fogja a kisebbel kezdeni. Amennyiben hasonló színeket használ, úgy csoportos képként is megtarthatja az alkotásokat és akár a falon is nagyszerűen fog mutatni.

Kár lenne kihagyni a festést, mivel a festővászon olcsón beszerezhető. Nyugodtan kísérletezzen a formákkal és a színekkel, merjen álmodni és gyakorolni! Az igazi művészek a semmiből lépnek elő, de rengeteg gyakorlat és próbálkozás van a hátuk mögött.