Fából készült babakarám

Fából készült babakarám

2022-01-22 Off Írta: seditor

A kicsik nagyon hamar fel akarják fedezni az őket körülvevő világot, a játékaikat, a szobájukat, később az egész lakást. Mivel nem érzékelik még a veszélyeket, a biztonságuk érdekében babakarám felállítása szükséges. A szülők általában minden sarkot, konnektort levédenek, azonban a csöppségek mégis megtalálják a veszélyes elemeket a házban.

Egy jól kiválasztott babakarám nemcsak kiváló játszóteret kínál a kicsinek, hanem teljes biztonságot is. Ezzel megvédhetjük az esetleges balesetektől, a veszélyes gépektől, lépcsőktől úgy, hogy közben igazi meseházat alakíthatunk ki benne. Ha egészséges alapanyagból készült rácsot akarunk a kicsi szobájába, akkor a legjobb döntés lehet a praktar.hu webáruház kínálatában szereplő, fából készült babakarám.

8 elemből áll 7,5 méter hosszú, rendkívül könnyen összerakható biztonsági bútorzat, ami többféle alakzatban állítható össze. Csúszásgátlókkal, az ajtója két biztonsági zárral van ellátva, ami befelé és kifelé egyaránt nyitható. Maximális védelmet nyújt a gyermeknek ez a babakarám.