Fejedelmi eledelekkel vár az étterem Orfű közelében

Fejedelmi eledelekkel vár az étterem Orfű közelében

2022-03-14 Off Írta: seditor

Ha nagyobb csoporttal megyünk kirándulni a Mecsekbe, akkor nem árt, ha van a közelben egy megfelelő vendéglátóhely, ahol lehet jókat enni és pihenni kicsit, hogy aztán tovább tudjunk menni. Erre megfelelő hely az étterem Orfű szomszédságában. Náluk elérhető mindenféle fenséges finomság, emellett annyira kiváló helyen fekszik, hogy rengeteg a kihagyhatatlan és csodás látnivaló.

Kezdetnek ugye ott van az Abaligeti Cseppkőbarlang, ami egyedi és különleges, de a Denevérmúzeumba való látogatás is roppant érdekes. A környéken van egy kemping, ha sátorozni szeretnénk, a napi menüt pedig megoldja nekünk az étterem Orfű mellett, ha kérjük. Amennyiben csapattal megyünk, még árengedményt is kapunk.

Az étlapon szerepel többféle ízben lángos, hamburger, frissensültek, készételek, desszertek, saláták és fagylalt is, vagyis biztosan nem maradunk éhen. Miután jóllaktunk az étterem Orfű fejedelmi ételeivel, ebéd után kihasználhatjuk a csónakázó vagy a halastó adta lehetőségeket, de átmehetünk a családias lovastanyára is, ha úgy tetszik.