Fészekhinta az egész családnak

Fészekhinta az egész családnak

2019-07-09 Off Írta: admin

Hintázni nemcsak a gyerekek szeretnek, hanem sok felnőtt is. Azonban a legtöbb modell nem bír el nagyobb terhet, így a szülők és egyszerre több lurkó sem élvezheti a ide-oda ringatózás élményét. Márpedig, ahol több gyerkőc van, ott nehéz eldönteni, hogy éppen ki van a soron, így jó döntés lehet a fészekhinta beszerzése és felszerelése, mert annak 100 kg a maximális terhelhetősége.

Erre nyugodtan felülhet vagy fekhet, ugyanis a kialakításának köszönhetően, ilyen pozícióban is használható, egyszerre 2-3 kisember is, illetve még anya és apa is előhívhatja időnként a benne rejlő gyermeket. Ha stabilan van rögzítve, akkor a fészekhinta sokáig szerves részét képezheti a család életének, ugyanis rendkívül strapabíró és ellenálló anyagból készül.

Ha pedig egy fészekhinta sátor is beszerzésre kerül, akkor a Naptól és a kisebb záporoktól is védve lesz a hinta aktuális használója, ami nagyon hasznos lehet, főleg ha nincs lehetőség árnyékba és/vagy fedett helyre elhelyezni. A www.sportsarok.hu oldalon ez is megrendelhető a fészekhinta mellé, így a postaköltségen is spórolhat, ha egyszerre teszi a kosarába ezeket.