Fimo – gyurmázás profi szinten

Fimo – gyurmázás profi szinten

2024-01-02 Off Írta: seditor

A gyurmázás nemcsak a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. A felnőttek a formázó tehetségüket a FIMO gyurma változataival bontakoztathatják ki. Bizonyára mindenki leült már valamikor gyurmázni kicsit és közben rájött, hogy ez egy roppant relaxáló, kreatív tevékenység, ráadásul nagyon sok mindent el lehet készíteni általa.

Számos hobbi- és iparművész készít különböző technikákkal csodás ékszereket, dísztárgyakat, sőt, használati tárgyakat, játékokat. Az ilyen holmik megalkotásához természetesen speciális gyurmák szükségesek, amikben a FIMO márka abszolút piacvezető. Különféle termékek kaphatóak a jól felszerelt kreatív boltokban, mint a süthető és levegőn száradó változatok, különféle színekben.

A muveszellato.com webáruházban FIMO Soft, Effect, Professional és Kids és Air típusok között lehet válogatni. A kimagasló minőséggel rendelkező termékek alkalmasak modellezésre, transzfer technikára, babakészítésre, ékszerkészítésre, formázásra. A szükséges szerszámok és kiegészítők itt szintén beszerezhetőek.