Hazánkban is népszerű a hair transplant

Hazánkban is népszerű a hair transplant

2019-06-20 Off Írta: admin

Mielőtt az ember elmegy egy klinikához a hajbeültetés miatt, jól teszi, ha jobban utána olvas a dolgoknak. Azt már rögtön az elején le kell szögezni, hogy a hair transplant a fej hátsó, oldalsó részén lévő adóhely állapotának alapos felmérését is magába foglalja. Ekkor a szakemberek egy nagyon speciális kamerával vizsgálják majd meg azt a területet, ahol a műtét történik majd.

Ezáltal tudják csak az orvosok megállapítani, hogy milyen a haj sűrűsége és a hajszálak milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. A hair transplant második lépése a technikai tervezés. A kliens igényei és kérései alapján megállapodik a két fél, és ekkor szó kerül az átültetésre kerülő hajmennyiségről is.

Manapság már a graftok, vagyis a hajtüsző egységek számában adják meg az orvosok az adatokat, nem pedig a hajszálak számában. Ez azért jobb így, mert a hajvételt és az átültetést is mindig graftok szerint végzik. A hair transplant témáról még többet lehet olvasni a www.hair-transplant-clinic.co.uk weboldalon, ahol az érdeklődő megtudhatja az árakat, és azt is, hogy mire számíthat a műtét után.