Hegyikristály a tisztánlátás megőrzésére

Hegyikristály a tisztánlátás megőrzésére

2020-08-17 Off Írta: admin

Ha jól megfigyeljük, szinte minden ember hord magánál valamiféle kabalát, egyesek egy szem gesztenyét, mások a kulcstartójukat vagy fényképet tartanak szerencsehozónak. Mi történne, ha egy hegyikristály marokkő lapulna az Ön táskájában, amelyiknek testre, lélekre egyaránt kiváló hatásai vannak?

Az volna csak az igazi kabala! Pedig ez lehetséges, ugyanis a gyogyitokovek.eu webáruház kínálatában ilyen csodálatos termék is szerepel. Erről az ásványról tudni kell, hogy a buddhisták és a japánok a béke és a harmónia, a tisztánlátás megőrzésére használták. A legtöbb esetben csiszolt gömb formájában vagy amulettként volt viselve általuk a hegyikristály. Továbbá, ez a kő a lelki blokkok oldásában is segít nekünk, tiszta gondolatokat és érzéseket nyújtva. A hegyikristály fokozza a szellemi ellenálló és teljesítő képességet is.

Tehát, azok a személyek, akik szellemi munkát végeznek, remek döntést hoznak a hegyikristály marokkő beszerzésével. Igazán jó áron tudják megvásárolni, csupán 590 Ft az említett webshopban.