Idén is jó vételnek számítanak a Huawei telefonok

Idén is jó vételnek számítanak a Huawei telefonok

2020-05-13 Off Írta: admin

Elég sok aggasztó hírt hallhattunk mostanában a Huawei háza tájáról. Természetesen a készülékek gyártása továbbra sem fog megszűnni, viszont a Google alkalmazásai használhatatlanok lesznek a készülékeken.

Ez sokaknak lehet rossz hír, hiszen a Huawei telefonok egyre közkedveltebbé váltak az elmúlt időszakban, köszönhetően a kedvező árnak és annak a rendkívüli tudásnak, amelyekkel ezek a készülékek szolgálnak.

A dizájn már csak hab a tortán, hiszen szemkápráztató színekben szerezhetjük be a különböző modelleket. A kameráról sok rosszat nem lehet elmondani, viszont annál többet áradozhatunk arról, hogy milyen lenyűgöző képeket készítenek még éjszaka is, gyenge fény mellett a Huawei telefonok.

Természetesen a cég nem hagyta magát, ezért valamilyen úton-módon megoldható, hogy telepíthetővé váljanak a Google appok, de ez a szakértők szerint biztonsági kockázatot von maga után. A legjobb alternatívát a Huawei telefonok saját alkalmazásai jelentik, amelyek a Google letiltott változatainak felelnek meg