Klíma beszerelés a legjobb áron

Klíma beszerelés a legjobb áron

2020-08-05 Off Írta: admin

A megfelelő légkondicionáló berendezés kiválasztása csak az egyik fontos feladat a vásárlásnál. A másik nagy precizitást igénylő dolog a klíma beszerelés. Egy ilyen készülék beszerelése és beüzemelése előtt fontos alaposan felmérni a terepet, hiszen nem mindegy, hogy azt hol helyezzük el a lakásban. Egy ilyen munkálat ugyanis a falak kifúrását vonja maga után.

Hogy a készülék a legjobb helyen legyen, ne csöpögjön és kifogástalanul működjön, szakértelmet igényel. Ha valaki a klimaman.hu webáruházból rendeli meg a készüléket, igényelheti a klíma beszerelés szolgáltatást is előnyös áron. Az úgynevezett split klíma beszerelése és beüzemelése mindössze 63.500 Forintba kerül 3 méteres csőhosszig.

Ez az ár a következőket tartalmazza: a készülék helyszínre szállítását, az ÁFA összegét, a szereléshez szükséges anyagköltséget 3 méteres csőszakaszig és természetesen maga a klíma beszerelés folyamatát.

Ebbe az árba benne foglaltatnak a vegytiszta hűtőközeg csövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz csövek és idomok, kábelcsatorna 3 db idommal, 450 mm kültéri fali tartókonzol, rögzítő elemek. A klíma beszerelés munkadíja pedig maximum 2 db fal áttörésre, kültéri és beltéri egység felszerelésére és az elektromos betáp kiépítésére vonatkozik.

Nem kell a munkával járó törmelék és szemét eltakarításával sem bajlódni, mivel a klíma beszerelés árában a takarítás is benne van. Természetesen az árak tájékoztató jellegűek, hiszen minden helyszíni kivitelezésnél figyelembe kell venni a helyszín adottságait, valamint a szerelők szabad kapacitását.