Kreatív játék 5 éveseknek változatos felhozatalban

Kreatív játék 5 éveseknek változatos felhozatalban

2024-05-26 Off Írta: seditor

A kreatív játék 5 éveseknek megdobogtatja a szívet, de a legjobban a kicsikét, hiszen nekik a legnagyobb a felfedezés öröme. Az új dolgok megismerése, majd megalkotás igazán érdekfeszítő. A kreatív játék lehetővé teszi a képzelet szárnyalását elsősorban a kézműves játékok által.

A kreatív játék 5 éveseknek is ajánlott, hiszen ők már képesek a saját ízlésük és stílusviláguk szerint készíteni különböző alkotásokat. Ez ráadásul rendkívül minőségi időtöltés közösen, amikor a szülők és a csemeték együtt leülnek kicsit kézműveskedni. Legyen szó gyurmázásról, festésről vagy hímzésről, bármelyik remek kikapcsolódás, kicsinek és nagynak egyaránt.

A kreatív játék készségfejlesztő és a legkisebbeknek is ajánlott

A kreatív játék nemcsak jó szórakozás a szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel vagy barátokkal, hanem kitűnő készségfejlesztő feladat. A csöppségek játszva sajátítanak el új képességeket, egymástól szintén tanulnak, de saját maguk is új ötletekkel állhatnak elő kézimunkázás közben. A figyelem mellett, az ilyen játékok támogatják a fantáziát, kézügyességet, finommotorikát és a fegyelmet, hiszen a kidolgozáshoz ez is kell.

A legjobb a kreatív játék esetében az, hogy itt is játszva tanulásról van szó. A gyermek ugyanis nem is érzékeli, hogy ő közben tanul, ezért nem lesz neki kényszer a feladat. Manapság már nagyon sokféle termék kapható ebben a kategóriában. Lehet korcsoport, típus, ár és egyéb aspektusok szerint válogatni. Az ugyanakkor teljesen biztos, hogy a kreatív játék előkelő helyet kap majd a gyerekszobában.

A kreatív játék 5 éveseknek hatalmas választékban elérhető

A kicsik a babák, pónik, kisautók és plüssök mellett, az olyan játékokat is kedvelik, amikben kibontakoztathatják a tudásukat, megcsillogtathatják a tehetségüket. A kreatív játék 5 éveseknek roppant menő, hiszen itt már lehet alkotni, kitalálni dolgokat, készíteni olyasmit, amiben ott lesz a kis kezük nyoma. Az okosjatek.hu webáruházban széles palettán mozognak az ilyen termékek.

A kiváló minőségű, sok esetben egészen egyedi játékok között, kisfiúk és kislányok egyaránt megtalálhatják a nekik való termékeket. Az uniszex változatok is nagyon népszerűek, amikkel foglalkozhat bárki, nemtől függetlenül. A francia Djeco cég kreatív kézügyességi fejlesztői különlegesek, érdekesek, ráadásul gyönyörűek.

Már kisebbeknek való változatok is kaphatóak, mint például a virágos ajtódísz készítő készlet vagy a vadállatos varázs színező. A kreatív játék 5 éveseknek körében helyet kapnak a gyémántszemes kirakósok, a mini építőjátékok, a keresztszemes hímző szettek vagy csodálatos 3D festők, például mélytengeri mintákkal. Körmöt festeni főként iskolai időben nem igazán szabad, de a vakációban néhány jópofa körömmatricának nem lehet akadálya.

Ezek könnyen eltávolíthatóak és nem ártalmasak az egészségére. A kreatív játék 5 éveseknek tartalmazzák a most igen felkapott gyurmaradírokat és persze a papírhajtogatós játékokat szintén. A már említett webshopban temérdek szuper dolog kapható, ezért sokféle termék kapható már most is a nyári szünetre, hogy egyetlen lurkó se unatkozzon.