Kristálytiszta minőség – Beluga vodka

Kristálytiszta minőség – Beluga vodka

2021-09-13 Off Írta: seditor

A különlegessége a kristálytiszta mivoltában rejlik, ami az egyedi és gondos elkészítési módnak köszönhető. A Beluga vodka a legkiválóbb természetes alapanyagokból készül.

Nem tartalmaz semmilyen mesterséges ízesítő anyagot. A vodkák tisztaságát és ízvilágát merőben meghatározza az, hogy milyen vizet használnak a lepárlás során. A Beluga vodka nem véletlenül rendelkezik ezzel az utánozhatatlan aromával, hiszen a 300 m mélyről feltörő Szibériai ártézi víz szolgál alapjául.

A lepárló mesterek továbbá nagy figyelmet fordítanak az alapanyagok magas cukortartalmára. Az áttetsző, kristálytiszta megjelenés a többszörös lepárlási folyamatnak köszönhető. A recept nem titok, hiszen köztudott, hogy cukorszirup, méz, zabpehely, bogáncs és egy kevés vaníliakivonat hozzáadásával készülök.

Viszont az, hogy ezeket milyen módon adagolják, már sokkal komolyabb hozzáértést igényel, amit érthető módon nem vernek nagy dobra a Beluga vodka készítői. A háromszoros szűrést követően a 30 napos pihentetés alatt éri el a vodka az utánozhatatlan ízét.