Medencefóliák különböző színekben

Medencefóliák különböző színekben

2021-05-18 Off Írta: admin

Az 1,5 mm vastag üvegszállal megerősített, különböző színű és mintájú fóliák hosszú élettartamúak. Jelenleg a www.medencediszkont.hu oldalon 25 színből álló választék áll rendelkezésre.

A tekercsekben kapható fóliákat hőhegesztéssel rögzítjük egymáshoz, ami tökéletes vízzárást biztosít. A megfelelő vízkezelésnek köszönhetően, a fóliák élettartama 15-20 év. A www.medencediszkont.hu fóliák magas kopásállóságának köszönhetően, a mintás bevonatok az évek alatt sem veszítenek a színükből.

Mivel csúszásmentesek, akár lépcsőkre is használhatóak, de az egész aljzat is biztonságosan beborítható velük. Felhelyezhetőek a festett és csempézett felületre is.

A www.medencediszkont.hu munkatársaival mindenképp fontos egyeztetni vásárlás előtt, hiszen ez a termék csak személyesen vehető át telephelyen. A mennyiség kiszámításához az oldalon elhelyezett példák segítenek, mivel 1,65 m széles és 25 m hosszú tekercsben kapható. A rendelés előtt néhány részletet mindenképp meg kell beszélni, hogy a méretezés minél pontosabb legyen.