Méhviasz gyertyák kellemes mézes illattal

Méhviasz gyertyák kellemes mézes illattal

2023-03-26 Off Írta: seditor

A gyertyák felfrissítik és ionizálják a levegőt. A méhviasz felhasználásával készült égő gyertya nemcsak fényforrás, hanem értékes gyógyító tulajdonságokkal rendelkező termék is. Először is, megszünteti a káros természetes és mesterséges szagokat, beleértve a dohányfüst szagát is.

A gyertyák felfrissítik a levegőt és ami a legfontosabb, kellemes mézes aromával árasztják el a helyiséget. A méhviasz gyertyák illata jótékonyan hat a hangulatra és nyugtató hatású. Bizonyítottan pozitív hatással van a koncentrációra. Érdemes tudni, hogy a méhviasz gyertyák füstmentesen égnek és nem bocsátanak ki káros anyagokat. Ezen kívül világos, meleg és kellemes fényt árasztanak. Ezeket naponta 15-60 percig kell égetni.

Sok asztmában, allergiában vagy arcüreg problémákban szenvedő ember megerősítette, hogy a légzésük sokkal szabadabbá vált, alvásuk pedig kevésbé zavart. A méhviasz gyertyának többféle formája létezik. A leggyakoribbak a szabadon álló típusok. Ezek speciális, szilikon, műanyag vagy fém formába öntött gyertyák.