Mire figyeljen rendezvénysátor vásárlás előtt?

Mire figyeljen rendezvénysátor vásárlás előtt?

2019-10-13 Off Írta: admin

Rendezvényszervezők, de olyan háztulajdonosok is szoktak pavilonvásárlás mellett dönteni, akik szeretik a szép kertjükben vendégül látni a barátaikat, rokonaikat egy-egy kellemes estére. Azonban rendezvénysátor vásárlás előtt tanácsos figyelembe venni néhány fontos tényezőt!

Első számú szempont az, hogy hány fős rendezvényre készül, mert a pavilon mérete megfelelő kell legyen, tehát sem túl nagy, sem túl kicsi. Sokat számít a hely is, ahová fel akarja állítani, mert sík terepen nem nehéz, de egy sziklás vagy göröngyös felület már fejfájást okozhat. Továbbá, hogy hordozható legyen vagy véglegesen le szeretné betonozni az adott helyre.

Rendezvénysátor vásárlás előtt azt is el kell dönteni, hogy az adott modell oldalfallal, szabad oldalakkal vagy ablakokkal rendelkezzen. Például, ha csak a napsütéstől vagy egy nyári záportól akarja védeni a felszolgált ételeket, italokat, akkor nem biztos, hogy kellenek oldalfalak. De sokan nem tudnak elsőre dönteni, ezért a gyártók úgy készítik el ezeket, hogy átalakíthatóak legyenek. Döntsön jól!