Mit tartalmaz a legjobb sampon zsíros hajra?

Mit tartalmaz a legjobb sampon zsíros hajra?

2021-09-16 Off Írta: seditor

A MediNatural szakemberei egy speciális terméket fejlesztettek ki, ami természetes teafa illóolajon és növényi kivonatokon alapul. Ha Ön is régóta kutatja, hogy melyik a legjobb sampon zsíros hajra, akkor végre fellélegezhet, mert megtalálta! Ezt a kozmetikumot minden típusú frizura ápolására tervezték, de különösen ajánlott a használata a zsírosodásra hajlamos haj tulajdonosainak. A termék hatékonyan, de gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a hajszálakról és a fejbőrről.

A legjobb sampon zsíros hajra jótékony hatással van a fürtökre, mivel ragyogó és egészséges megjelenést kölcsönöz nekik. Az összetételben megtalálható teafaolaj gyengéden tisztítja a szőrtüszőket, hatékonyan kiegyensúlyozza a fejbőr pH értékét, megszünteti a korpásodást és a tisztaság, frissesség jellegzetes érzetével tölt el. A teafaolaj antiszeptikus tulajdonságainak köszönhetően, a fejbőrön a kisebb sebek is begyógyulnak. Tehát, ha a haja hajlamos a zsírosodásra, ráadásul ez erős viszketéssel és korpásodással társul, akkor Önnek ez lesz a legjobb sampon zsíros hajra!

Ylang ylang olaj a dús hajkoronáért

A Cananga odorata örökzöld trópusi fa, amit a virágzás időszakában szokatlan alakú, élénk sárga rügyek díszítenek. A rügyekből kipattanó virágok illatosak, mély és gazdag aromával rendelkeznek. A növekedési régiótól függően, lila vagy rózsaszín árnyalatúak lehetnek. Az ylang ylang olaj ezekből a virágokból származik és desztilláció útján nyerik. A növény illatát régóta a szerelem és az érzékiség illatának tekintik.

A polinéz szigeteken pedig ezt a kivonatot parfümként használják, de a belőle készült kenőcsöt számos fertőző betegség, közöttük a malária és különböző bőrfertőzések kezelésére is alkalmazzák. Az ylang ylang olajat tartalmazó balzsamok köztudottan fokozzák a hajnövekedést. A fésülködés során ez a kivonat felgyorsíthatja a haj növekedését, valamint növelheti a rugalmasságát. Vegyünk egy természetes fából készült fésűt, csepegtessünk a fogaira néhány csepp illóolajat, majd 10-15 percig fésüljük át a hajunkat minden irányba. Az ylang ylang olajjal végzett eljárás javítja a szőrtüszők táplálkozását és erősíti is.