Mitől függ a whisky ára?

Mitől függ a whisky ára?

2020-09-03 Off Írta: admin

Az ünnepi alkalmakat méltó módon kell megünnepelni. Ha társaságot várunk, nemcsak a vacsoraasztal ínyencfalatjaira kell nagy hangsúlyt fektetni, de a vendégeknek felszolgálni kívánt alkoholos italok színvonalára is.

A whisky ár tekintetében jutányos, így egész nyugodtan választhatjuk azt a vásárlás során. A gabonából készített ital roppant nagy népszerűségnek örvend világszerte, azt viszont már kevesen tudják, hogy jelentős különbség van a whisky és a whiskey között.

Bár hangzásra azonos a kettő, az ízében és az eredetében mégis más-más italkülönlegességet takar. Az előbbi, vagyis a whisky a skót és a kanadai alkoholos italok gyűjtőneve, míg az utóbbi az Amerikában és az Írországban készített nedűt takarja.

A markáns íz, a füstös hangulat és az utánozhatatlan zamat természetesen mindkét esetben garantált, éppen úgy, mint a költséghatékony ár, feltéve, ha a Diszkontital honlapjáról rendelünk. A whisky ár nagyságát persze az évjárata is meghatározza, viszont 20 ezer Forint környékén már garantáltan prémiumminőségre lelünk.