Motoros szelep hosszú élettartammal

Motoros szelep hosszú élettartammal

2021-02-21 Off Írta: admin

Ránézésre teljesen jelentéktelennek tűnik, viszont hatalmas szerepe van a minőségét és a működését illetően a fűtési keringető rendszerek szabályozásában.

A motoros szelep ezen kívül egy teljes öntözőrendszer automatizálására is alkalmas. Többféle változat van jelen a kínálatban, amelyekről a szakértő állapítja meg, hogy melyik modell számít ideálisnak az adott szerelvényekhez. Ezt követően már következhet a motoros szelep beszerelése, ami lehet kétjáratú, háromjáratú, strangszabályozó vagy termosztatikus zónaszelep.

Nem csoda, hogyha ez az átlagfelhasználónak nem mond sokat, viszont az evohomeshop.hu szakemberei szívesen segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában, hogy kiválaszthassa a megfelelő motoros szelepeket a rendszerhez. A beszerelést követően nem igényelnek karbantartást.

Több éven keresztül garantált a problémamentes működés, a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően. Kiválóan együttműködnek a motoros golyóscsapokkal, amelyek egyaránt alkalmasak fűtési meleg víz és ivóvíz áramlásának a szabályozására is.