Nem ijesztőek a gépi hímzés árak

Nem ijesztőek a gépi hímzés árak

2018-06-15 Off Írta: admin

Munkaruhákat, sapkákat, pólókat szépen ki lehet hímezni a vállalkozás logójával, ami egységesíti a munkavállalók kinézetét és bizalmat gerjeszt a cég iránt a kliensekben. Sok vállalkozó nem tudja, hogy hová forduljon, ahol a gépi hímzés árak nem túl magasak. Ön most megtalálta a megfelelő helyet, ugyanis a cegespolo.eu weboldalon olyan vállalkozást ismerhet meg, amelyik szakszerűen elvégzi a kívánt hímzést, mégpedig kedvező áron!

A honlapon megtekintheti a műhely bemutatkozó videóját is. A gépi hímzés olcsóbb technológiát jelent kis darabszámú, vagyis 10-15 megrendelés esetén. Már 10 darab céges póló megrendelésnél sem kell tervezési díjat fizetni. Ha az Ön cége logójában több szín szerepel, akkor a gépi hímzés árak még kedvezőbbek.

Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy a logó mérete szintén fontos szempont a gépi hímzés árak alakulásánál. Egy átlagos méretű céglogó hímzése még a nagy darabszámok esetén is versenyképes áron kivitelezhető. Miután elküldi a logót, a cég munkatársai rövid időn belül kikalkulálják Önnek az árat.