Neuzer kerékpárok a könnyed utakra

Neuzer kerékpárok a könnyed utakra

2021-11-20 Off Írta: seditor

Mint minden esetben, a kerékpárok között is szép számmal találunk olyan modelleket, amelyek rendkívül sokba kerülnek. Természetesen ennek a szegmensnek is megvannak a maga prémiumkategóriás termékei a maguk full-extrás felszereltségével. A Neuzer kerékpárok viszont azoknak készültek, akik elsősorban városi környezetben szeretnek mozogni, esetleg könnyedebb túrákon részt venni.

Már első ránézésre megállapítható, hogy bizony ezek a bringák nagyon kényelmesek, ami nem csoda, mert elsősorban könnyed biciklizésre lettek tervezve.

Félreértés ne essék, mivel ez nem azt jelenti, hogy ne lennének minőségi alkatrészekkel felszerelve, csupán a sportos felhasználástól eltérően, ezek más környezetben nyújtanak pozitív élményeket.

A Neuzer kerékpárok között az MTB, sőt, a rendkívül gazdaságos pedelec modellek is megtalálhatóak. Akár az egész családot ráültethetjük a Neuzer kerékpárokra, mivel gyerekbiciklik is szerepelnek a kínálatban ezen márkanév alatt. Az már csak hab a tortán, hogy a repertoárban az olyan exkluzív modellek is helyet kaptak, mint a Neuzer Twilight tandem kerékpár.