Nyugalmat és békét teremt a lakásparfüm

Nyugalmat és békét teremt a lakásparfüm

2021-01-16 Off Írta: admin

Az otthonunkban mindennek rendben kell lennie. Fontos nemcsak modern háztartási berendezésekkel és bútorokkal felszerelni, hanem egyedi légkört is létrehozni benne. Kevesen tudják, de egy különleges aroma megléte minden otthonban fontos. A lakásparfüm a láthatatlan kezével a kényelem és a nyugalom atmoszféráját teremti meg, sőt, visszaadhatja az elvesztett energiát egy nehéz munkanap után.

A helyiség illatosításának hagyománya még korábbra vezethető vissza, mint a parfüm testre való felvitelének a szokása. Az ókorban az otthoni illatok az égő ámbra, a mirha és a tömjén aromáját jelentették. A társadalom fejlődésével számos más, megbízhatóbb és kellemesebb módszer jelent meg a lakásparfümök formájában, amelyek között minden helyiséghez alkalmas illatokat találhatunk.

A folyosóra a legalkalmasabb az élénkítő narancs, bergamott, fenyő vagy citrom jegyeket használni. A fűszeres aromák a konyhába illenek. A hálószobába az olyan nyugodt és pihentető lakásparfümök használata ajánlott, mint a meggy, a rózsa, az alma, a boróka és a levendula.