Okos termosztát webshopból is rendelhető

Okos termosztát webshopból is rendelhető

2021-06-19 Off Írta: seditor

Korszerűsített berendezésekre vágyik? A Honeywell weboldalán számos okos termosztát vásárolható meg. Az online rendelés lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy az otthon kényelmében válogassanak megannyi termék közül.

Például a Honeywell T6R Wifi modell vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, a kazánvezérlő relé és a szobatermosztát között. Együtt tud működni például Amazon Echo és Alexa, vagy Google Home rendszerekkel.

Ha hétköznap rendeli meg, akkor már 2 nap múlva megérkezik a termék és még csak sorba sem kell állni hozzá az üzletben. Ilyen berendezés választható vezetékes bekötéssel is, ez a típus olcsóbb. Ezeken kívül elérhető olyan csomag is, amelyikben az eszközök össze lettek hangolva.

Ebben az internetnek az elérését Gateway szolgáltatja, 3 szerkezet együtt alkot így egy okos termosztátot. Attól függetlenül, hogy 3 részből áll, nem drágább, mint a T6R modell, sőt, olcsóbb. Esetenként fontos szempont az ár-érték arány, hogy megtalálja a legkedvezőbbe. Válogasson kedvére a weboldalon és korszerűsítse az otthonát!