Orijen kutyatáp magas hústartalommal

Orijen kutyatáp magas hústartalommal

2019-03-01 Off Írta: admin

A kutyák a ragadozókból alakultak ki, így a fogaik anatómiai szerkezete, az állkapcsuk és az emésztőrendszerük az állati eredetű fehérjékben és zsírokban gazdag húsalapú táplálékokhoz igazodik, akárcsak vadon élő őseiknek. Az Orijen kutyatáp a természetes étrendet reprodukáló eledel, ami 70%-ban húst tartalmaz.

Azonban a kedvencünknek nagymennyiségű növényi táplálékra, vitaminokra, nyomelemekre és rostok forrására is szüksége van. Ezért a takarmány fennmaradó 30%-a különleges és kiegyensúlyozott keveréke a vegyes zöldségeknek és gyümölcsöknek, amelyek hasznos anyagokat és enzimeket tartalmaznak.

Az Orijen kutyatáp a prémiumkategóriába tartozik. Sok különböző kutyafajtának alkalmas, mivel az összetételét állatorvosok dolgozták ki, az állatok természetes igényeire reagálva. Habár ez a termék nagyon modern, de csak olyan anyagokat tartalmaz, amelyek természetüknél fogva a kutyáknak készültek. Az Orijen kutyatáp mindig a legfrissebb alapanyagokból készül, amire a Champion Petfoods szakemberei különös figyelmet fordítanak.