Plüss unikornis, egyenesen a mesék birodalmából

Plüss unikornis, egyenesen a mesék birodalmából

2020-09-27 Off Írta: admin

Minden gyermeknek szüksége van egy ölelgetésre alkalmas, puha plüssjátékra, amit kedvükre magukkal cipelhetnek az ágyikójukba az alváshoz készülődve. Mi lehetne tökéletesebb erre a célra, mint a plüss unikornis? Az unikornis mesebeli lény, a tisztaságot és az ártatlanságot szimbolizálja, amióta világ a világ.

A fantázia birodalmából származó „jószág” a külső jegyei alapján olyan, mint a ló, a homlokon lévő hosszú, csavart szarvtól eltekintve. A pegazusnak is gyakorta nevezett fiktív lény sokakat megihletett már a történelem során, így nemcsak szép mesék és dalok születettek a téma kapcsán, de gyermekeknek készített játékok is sorra érkeztek és érkeznek a mai napig a gyártósorokról, a kis lurkók legnagyobb örömére.

Mert ugyan mi lehetne ideálisabb játszótárs, mint a plüss unikornis, akihez nemcsak odabújni jó, de a gyermeki színes fantázia ösvényén haladva, az együtt megélt kalandok is elképesztően izgalmasak és szórakoztatóak. A plüss unikornis nemtől függetlenül a család szeme fényének a kedvenc játéka lehet, olyan produktum, ami egy-egy születés- vagy névnap alkalmával előre borítékolja a meglepni kívánt személy örömét.

Plüss pegazussal megajándékozni a gyerkőcünket kézenfekvő, viszont a Játékwebshop gazdag összeállításának láttán dűlőre jutni már nem olyan egyszerű. A plüss unikornis címszó alatt ugyanis számtalan bájos és mókás terméket találhatunk, különféle színösszeállításban, nagyságban, kiegészítőkkel vagy anélkül.

A puha plüssfigurák között olyan is akad, ami interaktív és a játék során néhány mozdulattal átalakítható. Ez az utóbbi modell egészen pontosan a Spin Master Snowpuff Unicorn álomnévre keresztelt figura nemcsak az önfeledt pillanatokért felel, de fejleszti a csemeténk finommotorikus képességét, illetve megmozgatja a fantáziáját is.

Érdemes néhány szót ejteni a prémiumminőségű plüss unikornisok áráról is. A Játékwebshop híresen kitűnő ár-érték aránnyal kínálja a termékeit, ami természetesen a plüss unikornisok esetében is érvényes, tehát a vásárlás nem megterhelő anyagilag.