Többféle injektor tisztító közül választhatsz

Többféle injektor tisztító közül választhatsz

2022-09-25 Off Írta: seditor

A hungarolube.hu webáruházban megtalálsz mindent, amivel a személygépkocsid, haszonjárműved vagy teherszállítód motorjának védelmét és a hatékonysági fokát tudod növelni. A kínálat igen széles, az adalékok termékkategóriában a rendelkezésedre áll az antioxidáns hatást kifejtő, a kopásvédelmet ellátó keverék, akárcsak a népszerű injektor tisztító is, többféle összetételben.

A megfelelő injektor tisztító rendszeres használatával csökkented a meghibásodás esélyét, mivel nem telepszik le a szennyeződés és a lerakódások nem eredményeznek dugulást, ami az alkatrészek cseréjéhez vezetne.

Egy eleve jól működő motor esetében, a Kleen-Flo dízel adagoló tisztító ajánlott. Ez eltávolítja a kisebb lerakódásokat az injektorról és az adagolóról, védi ezeket az érzékeny elemeket.

Általában elegendő 20.000 kilométer megtétele után adagolnod. A zavarosan zajos motorok esetében használd a Liqui Moly Super injektor tisztító terméket, ami védi az egész üzemanyag-rendszert a korrózió ellen, javítja a gázreakciót és a kompressziót, valamint optimalizálja a motor teljesítményét.