Tojás formájú brikett

Tojás formájú brikett

2019-08-28 Off Írta: admin

Az otthonunk fűtésére szolgáló tüzelőanyagok beszerzését nem szabad halogatni, mert egy reggel arra ébredünk, hogy beköszöntött a tél. Sok háztulajdonos a tűzifát részesíti előnyben, mások pedig a brikett mellett döntenek. Persze ez attól is függ, hogy milyen kazánnal van ellátva az adott ház. A tűzifával az a legnagyobb gond, hogy a jelenleg kaphatóak közül soknak túl magas a nedvességtartalma, ami rontja az égés hatásfokát, de a kazánt is károsíthatja.

Ha Önnek fontos, hogy magas fűtőértékű, olcsó és természetes anyagokból készült tüzelőanyaggal fűtsön télen, akkor válassza a zsákos lignit brikettet a matrabrikett.hu weboldalon megismerhető vállalkozástól! Optimális választás ez, a cég által új fejlesztésű termék, mert lignitből és szalmából állítják elő. Utóbbi a kötőanyag szerepét tölti be a brikett összetételében. A legfontosabb szempontok, amiért tanácsos ezt a tüzelőanyagot választani, az olcsóság, a jó fűtőérték és a könnyű szállíthatóság, tárolhatóság. Ugyanakkor gazdaságos és nem tartalmaz mesterséges, káros anyagokat. Természetes dolog, hogy a háztulajdonosok a lehető leggazdaságosabb tüzelőanyagot szeretnék választani, így szén brikett rendkívül népszerű. Ez az egyik leggazdaságosabb fajta, amit szintén be lehet szerezni az említett vállalkozástól. A kínálatukban szereplő lignit, vagyis barna szén brikett 1-5 mm frakciójú, osztályozott lignitből préseléssel készül, természetbarát kötőanyag felhasználásával. A fűtőértéke 2280-2980 kcal/kg.

Tojásformát kapott a szén brikett, aminek a mérete 30 g/db. 25 kg-os műanyag, erős zsákokban vásárolható meg, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Vegyestüzelésű kazánokban, cserépkályhákban, kandallókban egyaránt használható, helyes fűtési technikával kényelmet nyújt Önnek. Arra viszont figyelnie kell, hogy a barna szén meggyújtásához magas égési hőfokra van szükség! A weboldalon egy videót is megtekinthet arról, hogyan ég a brikett. Válassza a legmegfelelőbb fűtőanyagot, hogy hatékonyan tudja vele az otthonát melegíteni!