Tudjunk magunkénak a magyar ősemlékezetet!

Tudjunk magunkénak a magyar ősemlékezetet!

2018-06-14 Off Írta: admin

A mai modern korban teljesen más értékek léteznek, mint régen. Sajnos a fiataljainkat már nem érdeklik a gyökereik, ami odavezet, hogy végül teljesen elveszítjük ősi énünket és valóban hontalanokká válunk. A magyar ősemlékezet és az arvisura világkép című bővített kiadványban ugyanakkor nagyon sok hasznos információra bukkanhatunk, ami a múltat illeti.

Egyáltalán nem egyszerű felkelteni az érdeklődést a történelem iránt, de ennek lehet az is a problémája, hogy a jelenlegi hivatalosnak bélyegzett írások többsége olykor eléggé hiányos vagy ferdített. A magyar ősemlékezet és az arvisura világkép komoly kutatómunka eredménye, ami remek alapot képez arra, hogy a valósággal találjuk szembe magunkat.

Csakis úgy érthetjük meg a jelenünket, ha töredelmesen ismerjük az eredetet. A magyar ősemlékezet és az arvisura világkép megrendelhető már online is az angyalimenedek.hu oldalon. Csupán néhány mozdulat és hamarosan a kezünkben tarthatjuk ezt a kivételes iratot, ami nem kizárt, hogy alapjaiban változtatja a meg a világnézetünket.