Voksoljon a legjobb kerti függőfotelre!

Voksoljon a legjobb kerti függőfotelre!

2020-04-23 Off Írta: admin

Ki ne szeretne kiülni a napra és elolvasni a kedvenc könyvét? A kerti függőfotel tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódásra és a pihenésre. Például az Adria nevet viselő dupla függőfotel 2 személyre lett elkészítve, ezáltal akár 200 kg-ig terhelhető.

A fémvázak elbírják a súlyunkat és nem fognak összedőlni, mert teljesen strapabíróak. A barna szín a modern formák kedvelőinek lesz csábító, azonban a párnák formája bármilyen környezetbe beleolvad.

A műrattan felület időtállóvá teszi, ráadásul a tisztítása is sokkal könnyebb. Egyedül vagy a párunkkal is élvezhetjük és nem fog rajta kifogni a napsugár. Amennyiben olyan modellre vágyunk, amit egyedül szeretnénk élvezni, a Ciprus nevet viselő függőágy lehet az egyik választásunk.

Különlegessége, hogy a párnákat több színben is kiválaszthatjuk, így biztosan találunk a kertünkbe illőt. A szivacsok vízlepergető tulajdonságúak, a legnagyobb viharok után is gyorsan száradnak. Ezek a kerti függőfotelek nemcsak a kényelemről, hanem a luxusról is gondoskodnak.