WizzAir bőrönd korrekt áron

WizzAir bőrönd korrekt áron

2021-02-03 Off Írta: admin

A WizzAir légitársaságnál érvényben lévő paragrafusok egyetlen bőrönd felvitelét engedélyezik a fedélzetre, ami méretében is meg kell feleljen az előírásoknak. A nyilatkozat szerint, a WizzAir bőrönd 40x30x20 cm mérettel kell rendelkezzen ahhoz, hogy az utastérbe felvihető legyen.

A vállalat által diktált kritériumokkal tökéletesen egyeznek a taskam.hu webáruház kínálatában megtalálható WizzAir bőröndök, de túl a korlátozások világán, érdemes végignézni a kínálatot. Divatos, trendi kialakítású, de ugyanakkor praktikus kofferek lelhetőek fel a választékban, amelyek kellőképpen strapabíróak is. Bárki beszerezhet ebből az online üzletből olyan típust, amelyik megjelenésében, kisugárzásában tökéletesen harmonizál az elképzeléseivel.

Gyakran előfordul, hogy az aktuális szezont megelőzve, több héttel hamarabb futnak be a készletbe a poggyászok, így még időben lecsaphatunk a legjobb modellekre. Pénztárcakímélő áron lehet a miénk a számunkra ideális WizzAir bőrönd, tehát akár több darabot is rendelhetünk egyszerre.