A babafészek nagyon hasznos

A babafészek nagyon hasznos

2022-09-20 Off Írta: seditor

Rendkívül hasznos kellék, így nem véletlen, hogy egyre többen szerzik be. A babafészek olyan anyagból készül, ami puha és bőrbarát. Általában 100 % pamutot használnak fel külső borításként, ezáltal nem alakulnak ki allergiás reakciók. Peremmel rendelkezik, aminek töltete szilikonizált poliészter golyó. Az egyik legnagyobb előnye, hogy mosható, így a tisztítása sem okoz különösebb fejtörést. Az elhelyezésével kapcsolatban meg kell említeni, hogy sík felületen célszerű alkalmazni.

A babafészek kialakítása biztonságos, így a picit magára is hagyhatja. Az alsó része szűk és kioldható, aminek köszönhetően könnyen állítható. Kicsi a helyigénye, ebből kifolyólag bárhol és bármikor alkalmazható. Ha eddig még nem vásárolta meg, akkor itt az idő, hogy megtegye! Sokféle színkombinációban és méretben kapható, így biztosan megtalálja a tetsző változatot. Egyes modellek paplant és párnát is tartalmaznak. Mielőtt a babafészek a boltok polcaira kerül számos teszten megy keresztül, hiszen meg kell feleljen az előírásoknak. A legtöbb gyermek csak a megszokott fekvőhelyen tud jól aludni. Az utazóágy kis helyigényű, ráadásul összezárható, így a nyaralásokra és a több napig tartó kirándulásokra is elvihető. A picinek fel sem fog tűnni, hogy idegen környezetben van, hiszen az éjszakákat a szokásos kuckóban töltheti. A boltokban található kiegészítők általában 60*120 cm fekvőfelülettel rendelkeznek.

A hagyományos darabok mellett, az extrákkal felszerelt változatok is nagyon népszerűek. Az emelőbetét és a pelenkázó feltét a kisebb gyerekes anyukáknak hatalmas segítséget nyújt. A kupolával felszerelt utazóágy a kertben is hagyható, hiszen a nyári forróságban védelmet biztosít az UV sugárzással szemben. Az oldalfal hálós és lecipzározható, így a közlekedés nem lesz nehézkes. Kívülről nyitható, így a pici nem tudja lehúzni a cipzárt. Ha vízpart közelében tervezi a nyaralást, akkor a kiegészítőt érdemes szúnyoghálóval felszerelni. Az utazóágy megvásárlását egyáltalán nem fogja megbánni, hiszen erős felépítésének köszönhetően, hosszútávon helytáll.