Bárhol telepíthető az utcai napelemes kandeláber

Bárhol telepíthető az utcai napelemes kandeláber

2024-04-01 Off Írta: seditor

Tavasszal itt az ideje, hogy megvilágítsuk az otthonunkat, a kertet vagy az utcát és megvásároljuk az összes kinti dekorációs elemet. Néhányan közülünk szeretik a ház homlokzatát díszíteni, míg mások az egész épületet szépítik dekoratív fényekkel, legyen az beltér vagy kültér. Az utcai napelemes kandeláber az egyik legjobb világítási dekorációs lehetőség, mivel környezetbarát, energiahatékony és benne rejlik az áram megtakarításának képessége.

Az utcai napelemes kandeláber a gyepen is jól mutat

Miközben otthonunk külső részét díszítjük, a gyep vagy a kerti terület dekorációját sem hagyhatjuk figyelmen kívül. A kerti terület megvilágítása napelemes lámpákkal kiváló ötlet, hogy még lenyűgözőbbé tegyük az otthonunk megjelenését.

A szolár kerti világítás nagyszerű lehetőség a gyep hangsúlyozására, ami teljesen megváltoztathatja a terület megjelenését. Ez a világítási rendszer az egyik legjobb napelemes LED-es világítás és megfelelő választás kerti dekorációs célokra, mert magára vonhatja a vendégek, sőt, a járókelők figyelmét is.

Ahhoz, hogy a bejárat még hívogatóbbnak tűnjön, világítsuk meg a kertet utcai napelemes kandeláber segítségével! Emellett azt is lehetővé tehetik, hogy jó időjárás esetén kerti vacsorát rendezzünk.

Fényes megjelenést ad az utcának a napelemes kandeláber

Ez a kültéri világítási megoldás kitűnő utak és autópályák esetében is, mert kizárólag természetes energiát használ a kültéri fókuszterületek kialakításához. A különböző teljesítményű szolár lámpák kapacitása 30-tól 500 Wattig is terjed.

Ezeket úgy tervezték, hogy megakadályozzák a túlmelegedést és a belső kábelcsatlakozás hiánya miatt nincs balesetveszély. A napelemes kandeláber környezetbarát, ugyanakkor energiatakarékos világítási rendszer, ami hihetetlenül jól működik és megfelelő megvilágítást biztosít, amikor az utcán sétálunk.

A napelemes kandeláber megéri az árát

Bárhol felállítható, így a félreeső helyeken egyre többször kerül kiépítésre. A napelemes kandeláber sötétedéskor azonnal működésbe lép. Az automatizált szerkezet mozgásérzékelővel van felszerelve. Az esztétikus kialakításának köszönhetően, a kert éke lehet. Nem igényel karbantartást, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem jár plusz költségekkel.

Remekül ellenáll a szélnek, a fagynak, a csapadéknak és a pornak. LED izzókkal működik, amik több szempontból is előnyösek. Először is, sokkal erősebbek a hagyományos darabokkal szemben, másodszor pedig, 70-80 % kevesebbet fogyasztanak. A napelemes kandeláber telepítéséhez nincs szükség hatósági engedélyre, hiszen nem csatlakozik az elektromos hálózathoz.

Akkumulátorral működik, ami zselés technológiával készül. Elraktározza az energiát, így, ha nem töltődik fel teljesen, akkor is 10-12 napon keresztül képes a zavartalan működésre. A napelemes kandeláber nem bocsájt ki UV- és infravörös sugarakat, így kíméli a szemet és a rovarokat is távol tartja. A bekapcsolást követően maximális fényerővel világít.

A napelemes utcai kandeláber nem rendelkezik vezetékekkel, így nem kell figyelembe venni azok irányát a levegőben. Csak a telepítési helyre kell figyelni, ami egy relatív tartományon belül változtatható. A szolár közvilágítás telepítésének befejezése után, a kandeláber több mint 10 évig használható.

A napenergia élettartama alatt nincs szükség további költségekre. Elmondható tehát, hogy ez a befektetés korlátlan élvezet. Ezzel szemben, a hagyományos utcai lámpáknál minden hónapban figyelembe kellett venni a villanyszámlát, holott a teljesítményük sem volt elég fényes.

A napelemes kandeláber sötétben természetesen be-, hajnalban pedig kikapcsol, a napenergiát a panelek elnyelik és az akkumulátorok tárolják az áramot. Az ilyen közvilágítás nem igényel különösebb gondozást vagy kezelést. Amíg az ember nem teszi tönkre, a napelemes utcai kandeláber hosszú ideig működik.

A környezetvédelmi koncepciók folyamatos népszerűsítésével és előmozdításával a tiszta energiát egyre többen ismerik fel és ismerik el. A szolár közvilágításnak pedig megvan ez az előnye, így nem meglepő, hogy egyre több helyen telepítik.