A bőrtípus teszt fontos információkkal szolgálhat

A bőrtípus teszt fontos információkkal szolgálhat

2020-06-10 Off Írta: admin

Már többféle kozmetikumot is kipróbált, de úgy érzi, egyik sem vált be igazán? Akkor hasznára válhat egy bőrtípus teszt elvégzése, ugyanis megtörténhet, hogy nem a megfelelő termékekkel kísérletezett. Egyáltalán nem mindegy, hogy száraz, kevert vagy normál bőrre való készítményektől várja az átütő eredményt, hiszen csak azok tudnak igazi változást hozni, amelyek az Ön bőrének adottságaihoz, problémáihoz mérten lettek összeállítva.

Ha a bőrtípus teszt azt mutatja, hogy többnyire száraz felületeket kell kezelnie, akkor egy időre elfeledkezhet a zsíros és normál bőrre való krémekről, gélekről, tonikokról és szérumokról. Bár megtörténhet, hogy a szervezete majd egy nagy átalakuláson megy keresztül, de egy ideig biztosan támaszkodhat a bőrtípus teszt által bebizonyosodott tényekre

Ez a vásárlásban is sokat fog segíteni, hiszen az óriási kínálatot máris leszűkítheti azon termékekre, amelyek eleget tesznek a bőrtípus teszt révén megismert információkra. Ugyanakkor tovább csökkentheti a lehetőségek számát, amennyiben hallgat azon tanácsunkra, hogy a természetes összetevőkre alapuló kozmetikumokat részesítse előnyben.

Ilyeneket nem fog találni olyan széles választékban, mint a szintetikus úton előállított verziókat, de biztos lehet benne, hogy azért, mert nehezebb és speciálisabb a gyártásuk. Sőt, ha a bőrtípus teszt eredményeinek megfelelően választ a bio termékek közül, akkor szinte garantálható, hogy már rövid időn belül látni fogja a megannyi pozitív hatásukat.

Ugyanis a bioaktív hatóanyagok nagyon könnyen beépülnek a bőrbe, képesek segíteni az egyensúly visszaállítását, fenntartását és mivel nincsenek kémiai vegyületek, amelyek filmrétegek képezhetnének, így a natúr összetevők még hamarabb meg tudják mutatni az erejüket.

Tehát, ha tartja magát a bőrtípus teszt eredményéhez és úgy dönt, hogy búcsút int az egyébként igencsak kockázatosabb szintetikus anyagoknak, akkor szinte biztosan hamar az a kép fog visszanézni Önre a tükörből, amiről mindig is álmodott. Vagyis egy egészséges bőrrel rendelkező, elégedett arc.