A Casio G Shock nem változtatott az alapkoncepción

A Casio G Shock nem változtatott az alapkoncepción

2020-11-28 Off Írta: admin

A japán óriáscég, a népszerű Casio letett már pár dolgot az asztalra. A Kashio Tadao által alapított cég kezdetben számológépeket gyártott, majd a 70-es évek derekán tevékenységi kört váltott és piacra dobta az első karóráját.

Mondanunk sem kell, az okos megoldások, az innovatív ötletek maradtak, a Casio G Shock pedig tökéletesen igazolja mindezt. A szóban forgó ketyegő maga a megtestesült praktikum.

Remekül állja a strapát a hétköznapok során, hiszen sem a nagyobb porhatás, sem a mély víz nem tehet kárt a pontosan működő szerkezetben. A Casio G Shock híresen strapabíró karóra, éppen ezért nemcsak az átlagemberek nagy kedvence, de az extrémsportok szerelmesei mellett, szívesen viselik azt a csuklójukon a pilóták vagy a tűzoltók is.

A Casio G Shock férfias kisugárzása megkérdőjelezhetetlen. Az időmérő minden „porcikájából” árad a maszkulin energia, a megalkuvást nem ismerő erő és határozottság. Ha azt gondoljuk, ennél már nem is kívánhatunk többet, a hab a tortán a ketyegők elképesztően jutányos ára.