A csillogó körmök titka a fényzselé

A csillogó körmök titka a fényzselé

2019-04-02 Off Írta: admin

Elgondolkodtunk már valaha azon, hogy egy-egy tökéletesen csillogó manikűr ragyogása vajon honnan jön? Nos, a még nem profiknak eláruljuk, hogy ezt a csillogást a fényzselé adja.

Ez egy olyan lakk, ami az utolsó réteget képezi a körmökön. Átlátszó, mégis elengedhetetlen a hibátlan végeredményért, hiszen tulajdonképpen megkoronázza a körmös munkáját. A színek és a minták sokkal jobban érvényesülnek alatta, mivel kiemeli ezeket.

A fényzselé azonban további funkciókat is a magáénak tudhat. Rögzíthetünk vele strasszokat, szegecseket és egyéb díszítőelemeket, mert olyan mint egy ragasztó, amelyik közben plusz fényt ad a felületnek. Azt is fontos megjegyezni, hogy tartósságot kölcsönöz a körmöknek, hiszen védelmet nyújt az esetleges sérülések ellen.

A fényzseléről azt is érdemes tudni, hogy könnyen kezelhető, jól terül, egyszerűen használható. Ez természetesen a minőségi termékekre jellemző, mint amilyenek a gellakk.com webáruházban kaphatóak. Tegye Ön is a munkáját tökéletessé egy ilyen lakk alkalmazásával!