A Dobble közkedvelt társas

A Dobble közkedvelt társas

2023-12-26 Off Írta: seditor

A társasjátékok mindig jó ötletnek minősülnek, ráadásul bármilyen alkalomra adhatóak a gyermekeknek, akik örömmel vetik bele magukat a kalandokba. Például a megfigyelés és a gyors reflexek fejlesztését szolgálja a Dobble társasjáték, ami 6 éves kortól ideális a kicsiknek. Gyors, pörgős játék, amit könnyen megtanulnak a résztvevők.

Ráadásul kijelenthető, hogy nemcsak a gyermekek köreiben közkedvelt, hanem a felnőttek is szívesen szórakoznak ezzel. Ennek köszönhetően, kiváló családi kikapcsolódás, amit elővehetünk karácsonykor, hidegebb, esős napokon, amikor nem igazán lehet kinti programokat szervezni. Köztudott, hogy a kicsik egyszerűen imádnak a szüleikkel, felnőttekkel játszani és hihetetlenül boldogok, ha nyernek. A Dobble játék során fel kell ismerni a kártyák közötti azonosságokat. A játékszabálya 5 különböző játékvariációt biztosít. Ez nem más, mint a pörgés, a teljes összpontosítás izgalmas játéka, ami rendkívül szórakoztató, de fejleszti a gondolkodási és megfigyelési képességet is. A társasjáték megjelenése teljesen egyedi, kör alakú kártyalapokkal játsszák, amik tele vannak változatos, motiváló képekkel.

A játékosok igazán szórakoztató módon mérhetik össze a megfigyelő képességüket és gyorsaságukat, de akár egy teljes bajnokságot is végigkacaghatnak. A Dobble társasjáték szabályai pillanatok alatt elsajátíthatóak, rövid idő alatt lejátszható egy játék és soha nem lehet megunni. Ugyanakkor a szókincset is fejleszti, mert aki megtalál a lapokon egy figurát, annak hangosan ki kell mondania annak nevét. Könnyen megrendelhető az okosjatek.hu weboldalról a Dobble társasjáték.